Part III Reading Comprehension - 下載本文

解析:文章分別在兩個段落中明確提到作者在學校很少懲罰學生的原因。第一段開頭部分提到,可以想象:在一個很少用懲罰性方法的學校工作,學生們都以成功為目的,而且通過參加運動和有創造性的活動來豐富生活(...students are motivated to succeed and lead well-rounded lives by participating in sporting and creative activities);文章第三段中提到我在校規方面花很少時間是因為在泰國,教育是一種受尊重的職業,因此全社會都對教師非常好(The reason I spend less time on discipline is because teaching is a respected profession in Thailand and therefore teachers are treated very well by the whole community),由此可以分析出,正是學生的自覺性和教師受到尊重這兩個原因,所以選C。

57. Which of the following is NOT \A) B) C) D)

Consuming much time on discipline.

Learning from the author's colleagues. √ Trying in vain to motivate the students. Losing the passion for teaching.

答案:B

解析:文章第二段中提到在那兒的時光我很高興,而且從同事們那里也學到了很多東西,不過也有我不喜歡的方面(While I enjoyed my time there and learned a lot from my colleagues, there were...),由此可以看出,作者“不喜歡的方面”并不包括從同事們那里學到很多東西。所以選C。

58. The following are the author's benefits of working in Thailand EXCEPT ________.

A) B) C) D) concentrating on what to do developing professionally earning more money

feeling secured working in Thailand √

答案:D

解析:文章分別在三個段落中提到在泰國工作的好處。其中第一段提到學校的管理事務中涉及到了職業的發展(...and your professional development is of concern to the school's administration);第四段中提到“現在我可以集中精力來教學”(Now I can concentrate on teaching and...);第五段中提到另外一個好處就是薪水也比作者在英國時的多(An additional benefit is that the salary is better than I was getting in the United Kingdom as well),由此可以分析出,在泰國作教師的好處就在于以上三個方面,不包括選項D,所以選D。

59. According to the passage, what's the author's attitude towards teaching overseas?

A) It's much better to teach in Thailand than any other overseas countries.

B) If one needs to regain passion for teaching, then it's recommended. √ C) There is no clue about the author's attitude towards this matter.

D) It's a recommended way to open one's eyes and deliver knowledge. 答案:B

解析:文章第五段開頭部分提到,如果你感覺不到那種最初促使你成為一名教師的對教育的熱忱的話,或許你應該去國外(If you are not feeling the passion for education that originally inspired you to become a teacher, perhaps

you should be looking at moving overseas),由此可以看出,作者認為如果一個人想要重獲對教育的熱忱,可以去國外作教師,所以選C。

60. What can be inferred from this passage?

A) The author usually had more classes in the United Kingdom.

B) The author thinks keeping students motivated to learn brings more benefits to them. √

C) The author also regards British students as motivated ones.

D) The author doesn't like the United Kingdom at all. 答案:B

解析:考生回答此問題需要從整體上理解文章。文章第一段中提到一所很少使用懲罰性校規的學校,學生們都以成功為目的,而且通過參加運動和有創造性的活動來豐富生活;文章第四段中提到我現在可以集中精力教學,為學生們面向更廣闊的世界打開視野,因為學生們也被激發出學習的動力,由此可以看出,作者認為激發出學生們的學習動力對他們更有好處,所以選D。 試題解析:

文章講述了亞洲人口老齡化的現象。在未來的50年里,亞洲人口老齡化的現象會繼續加劇,僅南亞和東亞就占有世界老齡人口數量的一半,這些皆可歸因于醫療和公共衛生事業的大力發展。但是,亞洲人民的生活質量還有待提高。而相比較而言,西方國家各方面的發展則比較均衡,因此,亞洲國家需要制定新的策略來發展和完善與人口相適應的各項服務。

Asia's population is growing old. All across Asia, the number of people aged 65 and above is expected to grow dramatically over the next 50

years. For the region as a whole, the population in this age group will increase by 314%—from 207 million in 2000 to 857 million in 2050. Surveys commissioned by the United Nations also indicate that by the early half of the 21st century, South and East Asia will have almost half the world's elderly people.

The aging of Asia is essentially a story of success. But advances in medicine and public health over the past two decades have far

outstripped (超過) the progress on other fronts. If Asia continues moving down the path of Western-style industrial development with its urban expansion, radical policy adjustments will be essential to maintain a sense of balance.

What has long been one of the society's primary goals—long life for its people—is rapidly becoming one of its major problems. Having learned to postpone death, the region must now address itself to the quality of life of the survivors. A series of recent studies reflect the view that Asia is \

Some Western societies had smaller populations, which grew during the industrial revolution, concurrent (一致的) with advances in health, education and welfare, which to a great extent eased the problems posed by the growing numbers and increasing age of the population. But some Asian nations have had to search for strategies to improve these same services. The result has been a separated, \部門的)

approach which has focused on medicine and public health while leaving education, housing, consumer goods production, income distribution and institutional modernization aside. However, balanced improvements in all these areas are essential if some guarantee of a decent existence is to be provided to the growing people now considered fortunate to be able to reflect on their youth.

61. There are more old people in Asia today because ________. A) its medicine and public health have been improved √

B) its industrialization has been sped up C) Asia is an old continent

D) there has been Western-style industrial development 答案:A

解析:文章第三段開頭部分提到亞洲的老齡化本質上是一種成功,但是在過去的二十多年中,醫藥和公共衛生的進步遠遠超過了其他方面的進步(The aging of Asia is essentially a story of success. But advances in medicine and public health over the past two decades have far outstripped the progress on other fronts),由此可以推斷出,亞洲老齡化主要應該歸因于醫藥和公共衛生條件的改善,所以選C。

62. In the author's view, Asia now needs to ________. A) B) C) D)

improve the general standards of living √ increase its rate of urbanization stop people from getting so old change attitudes towards old age





街机千炮捕鱼2016 广西11选5最新开奖彩吧助手 炒股六句口诀 百度一下 北京快三投注 网络真钱二八杠 黑龙冮省22选5走势图 12237期博彩老头 福建十一选五开奖官网 高手只炒一只股票19年钒价2019年为何大跌 陕西11选5规则 极速赛车计划首选9353418 福建11选五5开奖 爱乐彩湖南快乐十分基本走势图 中国体育彩票app能买吗 山西快乐十分50期开奖 股票指数都有哪些 极速快三平台